Αρθροπλαστική ισχίου με κυπέλιο διπλής κίνησης (Dual mobility cup) σε αναθεώρηση κοτύλης

18 Μαΐ 19

Οι πιό σύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνικές στην υπηρεσία των ασθενών μας!
Για πρώτη φορά στο Metropolitan General και από τους πρώτους στην Ελλάδα χρήση της πλέον σύγχρονης αρθροπλαστικής ισχίου με κυπέλιο διπλής κίνησης (Dual mobility cup) σε αναθεώρηση κοτύλης σε ασθενή με ιστορικό πολλαπλών εξαρθρημάτων ισχίου από αποτυχημένο χειρουργείο στο παρελθόν!

Η αρθροπλαστική ισχίου με κυπέλιο διπλής κίνησης (dual mobility cup) αποτελεί την πλέον σύγχρονη πρόταση εξαιρετικής σταθερότητας και ελαχιστοποίησης του κινδύνου μετεγχειρητικού εξαρθρήματος!

Ορθοπαιδικός Ροΐδης Θ. Νικόλαος
Διευθυντής Τμήματος Ισχίου και Γόνατος στο Νοσοκομείο Metropolitan General, με κύρια αντικείμενα ενασχόλησης τις αρθροπλαστικές γόνατος ελάχιστης επεμβατικότητας, με άμεση και ταχεία κινητοποίηση, την κινηματική ευθυγράμμιση αρθροπλαστικής γόνατος, με βοήθεια πλοήγησης, τις αρθροπλαστικές ισχίου ελάχιστης επεμβατικότητας ALMIS supine και τη ρομποτική χειρουργική.

Είστε Υποψήφιος για Αρθροπλαστική γόνατος?

Συμπληρώστε ένα αξιόπιστο ερωτηματολόγιο εκτίμησης της λειτουργίας του γόνατος, για να μάθετε την βαθμολογία σας και ποια είναι η πιο κατάλληλη θεραπεία για εσάς. Το καλύτερο σκορ είναι 48 και το χειρότερο σκορ είναι 0. Αν η βαθμολογία σας είναι μικρότερη από 30, μπορεί να είστε υποψήφιος/α για χειρουργική επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής γόνατος.