Ο Φόβος του Χειρουργείου: Θα είναι επιτυχημένη μια επέμβαση αρθροπλαστικής γόνατος;

11 Νοέ 18

Είναι γεγονός οτι πολλοί ασθενείς <παγώνουν> την απόφαση τους για επέμβαση αρθροπλαστικής γόνατος, με τον φόβο του χειρουργείου και το αν το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχημένο. Στο παρακατω video την απάντηση την δίνει η κυρία Στέλλα (71 ετών). Η συγκεκριμένη ασθενής υποβλήθηκε σε επέμβαση αρθροπλαστικής γόνατος ελάχιστης επεμβατικότητας (MIS) και ταχείας αποκατάστασης (fast track) με το παθητικό ρομποτικό σύστημα KneeAlign2.
Μετεγχειρητικά ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει το φόβο που της είχε δημιουργηθεί όταν είχε χειρουργήσει το άλλο της γόνατο με συμβατική μέθοδο πριν από 6 χρόνια. Η σύγχρονη αρθροπλαστική γόνατος έχει γίνει απλή υπόθεση με μονοήμερη νοσηλεία και ταχεία αποκατάσταση!

Τμήμα Ισχίου & Γόνατος, Metropolitan General www.roidisnt.gr – Τηλ 6972802458
Άδεια ασθενούς για προβολή στο διαδίκτυο

Είστε Υποψήφιος για Αρθροπλαστική γόνατος?

Συμπληρώστε ένα αξιόπιστο ερωτηματολόγιο εκτίμησης της λειτουργίας του γόνατος, για να μάθετε την βαθμολογία σας και ποια είναι η πιο κατάλληλη θεραπεία για εσάς. Το καλύτερο σκορ είναι 48 και το χειρότερο σκορ είναι 0. Αν η βαθμολογία σας είναι μικρότερη από 30, μπορεί να είστε υποψήφιος/α για χειρουργική επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής γόνατος.