Μαρτυρίες ασθενών μας

Helen Andritsou
Ο κ.Ροιδης με την εξαιρετική ομάδα του,έκαναν αρθροπλαστική γόνατος στη μητέρα μου με μεγάλη επιτυχία, αφού βγήκαμε την επόμενη μέρα του χειρουργείου,περπατώντας,χωρίς καμία βοήθεια,και το σπουδαιότερο χωρίς πόνους. Σας αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ,πολλά συγχαρητήρια και σας ευχόμαστε πάντα τέτοιες επιτυχημένες επεμβάσεις!!!
Pikoula Dimitra
Υπέροχος άνθρωπος,εξαιρετικός επιστήμονας!!!!Θεωρω ότι είναι από τους καλύτερους Ορθοπαιδικους χειρούργους στην Ελλάδα!!!τον ευχαριστω προσωπικά και δημόσια για ολα όσα έκανε για την μητέρα μου!!!
Anastasia Rafael Giorgos
Καταπληκτική ομάδα. Γιατροί να πάνω από όλα άνθρωποι. Χειρουργήθηκε ο σύζυγος μου πριν 2 ημέρες. Τα αποτελέσματα ήταν εμφανή από την πρώτη κιόλας μέρα. Σας ευχαριστούμε
Vasilis Synagridis
Ο άνθρωπος αυτός,πραγματικά ειναι guru στον τομέα του, Μπορεί να αναλάβει και να διορθώσει απο τα πιο ευκολα μεχρι τα πιο σχεδόν αδυνατα προς διόρθωση τεχνικά προβλήματα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα για οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση που έχει να κάνει με ισχύα και γόνατα!
Afroditi Xanagia
Γιατρέ μας, κύριε Ροίδη Με αφορμή την επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής γόνατος της μητέρας μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αμέριστη φροντίδα και ενημέρωση τόσο προεγχειρητικά όσο και μετεγχειρητικά. Επίσης, δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω την επιστημονική σας ομάδα η οποία είναι υποδειγματική. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ στο κ. ΚΩΣΤΑ ΒΕΛΤΣΙΣΤΑ, ενα εξαιρετικό επιστήμονα αλλά πάνω από όλα άνθρωπο γεμάτο κατανόηση και υπομονή. Χίλια ευχαριστώ στην αναισθησιολόγο, κ. ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, Ιατρός με ευσυνειδησία και υπευθυνότητα, με αγάπη και σεβασμό στον ασθενή. Γιατρέ, να είστε πάντα καλά να υπηρετείτε το λειτούργημα σας, με τις ευχαριστίες των ασθενών σας, να σας δίνουν δύναμη στο δύσκολο έργο σας. Ο κ. Ροίδης και η ομάδα του τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη και αξίζει κάθε ασθενής να τους εμπιστεύεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Με εκτίμηση Οικογένεια Μπουντουράκη
Κατερίνα Κατσεμπέ
Πράγματι έψαξα πολύ ποιος θα με χειρουργήσει. Έχει εξαιρετικό βιογραφικό, εμπειρία, αγάπη για τον ασθενή, πολύ εύστροφος. Πήγαμε καλά. Κι όπως είπες τον εμπιστεύτηκα. Κακά τα ψέματα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν νοιώθει φόβο όταν οδηγείται σε χειρουργείο.
Δημήτρης Αρχόντης
Πολύ καλός ορθοπεδικός χειρούργος και καλός άνθρωπος με έχει χειρουργησει στο γόνατο
Αποστόλης Δούβαλης
Mε έχει χειρουργήσει ο κ. Ροΐδης (αρθροπλαστική ισχίου). Είναι καταπληκτικός άνθρωπος και τον έχω αγαπήσει διότι ήταν δίπλα μου για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν με έβλεπε σαν πελάτη!
Μαρία Λαλιώτη
Πέρασε κι αυτό. Ευχαριστώ από καρδιάς τους χειρουργούς ορθοπαιδικούς Νίκο Ροΐδη και Κώστα Βελτσίστα και τον αναισθησιολόγο μου Χρήστο Καβαλλιεράτο, που με τη γνώση και την εμπειρία τους, περπατούσα δύο ώρες μετά το χειρουργείο της αρθροπλαστικής
Αλέξανδρος Παρασκευάς
The latest technology simply aims. The golden hands guide latest technology Bravo Niko !
Γιώργος Δέλης
Είμαι πολύ τυχερός που πάνω στην ατυχία μου γνώρισα εναν εξαιρετικό γιατρό και άνθρωπο που χάρη σε αυτον ξανά γύρισα στον επαγγελματικό αθλητισμό. Σε ευχαριστώ γιατρέ και δημόσια!

Μαρτυρίες με video ασθενών στο Youtube

Επικοινωνία

Πρόσφατα άρθρα

TOP