Αρθροπλαστική ισχίου ALMIS ταχείας κινητοποίησης 20 ημέρες μετεγχειρητικά

14 Μαρ 19

Αληθινά ταχεία αποκατάσταση αρθροπλαστικής ισχίου (real fast track)!
Τα τελευταία χρόνια πολύς λόγος γίνεται για τεχνικές ρομποτικής χειρουργικής (ΜΑΚΟ) καθώς και για τεχνικές ταχείας κινητοποίησης και ανάρρωσης (fast track) μονοήμερης νοσηλείας μετά από ολική αρθροπλαστική ισχίου. Πολλοί ισχυρίζονται πρωτιές, βιονικά γόνατα ή ισχία, άλλοι έχουν αλλάξει την ιστορία της επανορθωτικής χειρουργικής γόνατος και ισχίου σε όλη την Ευρώπη (!) ενώ άλλοι παρουσιάζουν τους ασθενείς τους σχεδόν να «τρέχουν» λίγες ώρες μετά το χειρουργείο. Πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα στους ασθενείς μας ότι όλες οι τεχνικές αυτές έχουν σαν σκοπό την ταχύτερη κινητοποίηση και ΑΝΑΡΡΩΣΗ του ασθενούς. Η πιο σημαντική παράμετρος είναι ο χρόνος της πλήρους επανόδου του ασθενούς στην φυσιολογική του καθημερινότητα διότι τότε μόνο αντανακλά σε πολύτιμη υπηρεσία στον ασθενή!
Η Κα Κυριακή μας εμπιστεύθηκε και υποβλήθηκε σε ολική αρθροπλαστική ΑΡ ισχίου με την μέθοδο ALMIS σε ύπτια θέση. Μετά από 20 ημέρες απολαμβάνει μια σχεδόν πλήρως φυσιολογική ζωή χωρίς πόνο και σχεδόν πλήρη λειτουργικότητα!
Άδεια ασθενούς για προβολή στο διαδίκτυο!

Είστε Υποψήφιος για Αρθροπλαστική Ισχίου?

Συμπληρώστε ένα αξιόπιστο ερωτηματολόγιο εκτίμησης της λειτουργίας του Ισχίου, για να μάθετε την βαθμολογία σας και ποια είναι η πιο κατάλληλη θεραπεία για εσάς. Το καλύτερο σκορ είναι 48 και το χειρότερο σκορ είναι 0.
Συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο και εφόσον έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία σας, θα δείτε την βαθμολογία σας.
Αν η βαθμολογία σας είναι μικρότερη από 30, μπορεί να και εσείς ένας υποψήφιος/α για χειρουργική επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής Ισχίου