Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος: Παθητικό Ρομποτικό Σύστημα KneeAlign2

03 Μαρ 19
Ολική αρθροπλαστική γόνατος

Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος: Παθητικό Ρομποτικό Σύστημα KneeAlign2

Η Κα Παρασκευή αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της την ημέρα των γενεθλίων της! Μας εμπιστεύθηκε και υποβλήθηκε σε ολική αρθροπλαστική ΔΕ γόνατος ελάχιστης επεμβατικότητας (MIS) και ταχείας αποκατάστασης (#fast_track) με το παθητικό ρομποτικό σύστημα KneeAlign2! H ασθενής βαδίζει αυτόνομα την 1η μετεγχειρητική ημέρα σε λιγότερο από 24 ώρες από την χειρουργική επέμβαση! Θα επανέλθουμε με την μετεγχειρητική πορεία της ασθενούς σε 15-20 ημέρες όπου αναμένεται η πλήρης αποκατάσταση! Τμήμα Ισχίου & Γόνατος, Metropolitan General www.roidisnt.gr – Τηλ 6972802458 Άδεια ασθενούς για προβολή στο διαδίκτυο.

Αληθινά ταχεία αποκατάσταση (real fast track)!
Τα τελευταία χρόνια πολύς λόγος γίνεται για τεχνικές ψηφιακής πλοήγησης ή ρομποτικής χειρουργικής γόνατος (MAKO, KneeAlign2, iThink Surgical) καθώς και για τεχνικές ταχείας κινητοποίησης και ανάρρωσης (fast track) μονοήμερης νοσηλείας μετά από ολική αρθροπλαστική γόνατος ή ισχίου. Πολλοί ισχυρίζονται πρωτιές, βιονικά γόνατα ή ισχία, άλλοι έχουν αλλάξει την ιστορία της χειρουργικής του γόνατος σε όλη την Ευρώπη (!) ενώ άλλοι παρουσιάζουν τους ασθενείς τους σχεδόν να «τρέχουν» λίγες ώρες μετά το χειρουργείο. Πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα στους ασθενείς μας ότι όλες οι τεχνικές αυτές έχουν σαν σκοπό την ταχύτερη κινητοποίηση και ΑΝΑΡΡΩΣΗ του ασθενούς. Η πιο σημαντική παράμετρος είναι ο χρόνος της πλήρους επανόδου του ασθενούς στην φυσιολογική του καθημερινότητα διότι τότε μόνο αντανακλά σε πολύτιμη υπηρεσία στον ασθενή! 

Χρειάζεστε να υποβληθείτε σε ολική αρθροπλαστική γόνατος?

Ένα γρήγορο ερωτηματολόγιο 12 ερωτήσεων θα μας βοηθήσει να σας δώσουμε λύση στο πρόβλημα του γόνατός σας. Επιλέξτε προσεκτικά την απάντηση σε κάθε ερώτηση.
Συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο και εφόσον έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία σας, θα δείτε την βαθμολογία σας.
Αν συγκεντρώνετε κάτω απο 30 πόντους είστε υποψήφιος/α για αρθροπλαστική γόνατος.