Αρθροπλαστική ισχίου ALMIS με το ρομποτικό σύστημα ΜΑΚΟ στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ

27 Ιούλ 19

Η Κα Ελένη – Συνάδελφος Παθολόγος – μας εμπιστεύθηκε και υποβλήθηκε σε αρθροπλαστική ΑΡ ισχίου ελάχιστης επεμβατικότητας (ALMIS σε ύπτια θέση) με το ρομποτικό σύστημα ΜΑΚΟ.
Ο συνδυασμός πρόσθιας προσπέλασης ελάχιστης επεμβατικότητας με την ρομποτική τεχνολογία ΜΑΚΟ εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και χρησιμοποιείται μόνο σε πολύ εξειδικευμένα κέντρα της Ευρώπης και της Αμερικής. Θεωρείται σήμερα η πιο σύγχρονη πρόταση στην αρθροπλαστική του ισχίου!
Η Κα Ελένη βαδίζει άνετα, χωρίς πόνους από τις πρώτες μετεγχειρητικές ώρες και εξήλθε του Νοσοκομείου την 2η μετεγχειρητική ημέρα!
Είμαστε το μοναδικό Τμήμα Ισχίου & Γόνατος στην Ελλάδα που συνδυάζουμε τα οφέλη των δύο επαναστατικών αλλαγών στην χειρουργική του ισχίου την τελευταία δεκαετία, της πρόσθιας προσπέλασης ελάχιστης επεμβατικότητας ALMIS και του πιό αξιόπιστου ρομποτικού συστήματος στον κόσμο MAKO, STRYKER!
Συμβαδίζουμε με τα καλύτερα κέντρα του κόσμου προσφέροντας τις πιό αξιόπιστες διεθνώς λύσεις για τους ασθενείς μας!
Αδεια ασθενούς για προβολή στο διαδίκτυο
Ροΐδης Θ. Νικόλαος, MD, DSc, PhD
Διευθυντής Τμήματος Ισχίου & Γόνατος
Metropolitan General, 6972802458
Δείτε το video

Είστε Υποψήφιος για Αρθροπλαστική Ισχίου?

Συμπληρώστε ένα αξιόπιστο ερωτηματολόγιο εκτίμησης της λειτουργίας του Ισχίου, για να μάθετε την βαθμολογία σας και ποια είναι η πιο κατάλληλη θεραπεία για εσάς. Το καλύτερο σκορ είναι 48 και το χειρότερο σκορ είναι 0.
Συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο και εφόσον έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία σας, θα δείτε την βαθμολογία σας.
Αν η βαθμολογία σας είναι μικρότερη από 30, μπορεί να και εσείς ένας υποψήφιος/α για χειρουργική επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής Ισχίου