Αρθροπλαστική ΑΡ ισχίου fast track ALMIS supine σε ασθενή 40 ετών

29 Αυγ 19

Ο Κος Θανάσης 40 ετών μας εμπιστεύθηκε και υποβλήθηκε σε αρθροπλαστική ΑΡ ισχίου ελάχιστης επεμβατικότητας και ταχείας αποκατάστασης (fast track) ALMIS σε ύπτια θέση (ALMIS supine) με νοσηλεία 24 ωρών. Είχε κάταγμα κοτύλης σε ηλικία 20 ετών μετά από τροχαίο ατύχημα και σαν αποτέλεσμα είχε αναπτύξει βαριά μετατραυματική αρθρίτιδα ΑΡ ισχίου με έντονους πόνους στην καθημερινότητά του! Χωρίς μεταγγίσεις, παροχετεύσεις ή καθετήρες κινητοποιείται από τις πρώτες ώρες μετά το χειρουργείο!
Ο ασθενής μας από την πρώτη ημέρα μετά το χειρουργείο είναι τελείως ανεξάρτητος βαδίζοντας χωρίς υποστήριξη απολαμβάνοντας μια ανώδυνη πλέον βάδιση που αλλάζει τελείως την ποιότητα της ζωής του!
Αδεια ασθενούς για προβολή στο διαδίκτυο!
Τμήμα Ισχίου & Γόνατος, Metropolitan General
Τηλ 6972802458 – 2106106292

Δείτε παρακάτω το video 

Είστε Υποψήφιος για Αρθροπλαστική Ισχίου?

Συμπληρώστε ένα αξιόπιστο ερωτηματολόγιο εκτίμησης της λειτουργίας του Ισχίου, για να μάθετε την βαθμολογία σας και ποια είναι η πιο κατάλληλη θεραπεία για εσάς. Το καλύτερο σκορ είναι 48 και το χειρότερο σκορ είναι 0.
Συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο και εφόσον έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία σας, θα δείτε την βαθμολογία σας.
Αν η βαθμολογία σας είναι μικρότερη από 30, μπορεί να και εσείς ένας υποψήφιος/α για χειρουργική επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής Ισχίου