Αρθροπλαστική ισχίου ALMIS με το ρομποτικό σύστημα ΜΑΚΟ στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ

03 Δεκ 19

Ο Γιάννης μας εμπιστεύθηκε και υποβλήθηκε σε αρθροπλαστική ΔΕ ισχίου ελάχιστης επεμβατικότητας και ταχείας αποκατάστασης (fast track) ALMIS σε ύπτια θέση (ALMIS supine) με το ρομποτικό σύστημα ΜΑΚΟ. Χωρίς μεταγγίσεις, παροχετεύσεις ή καθετήρες κινητοποιείται από τις πρώτες ώρες μετά το χειρουργείο! Ο ασθενής μας από την πρώτη ημέρα μετά τo χειρουργείο είναι τελείως ανεξάρτητος βαδίζοντας χωρίς υποστήριξη απολαμβάνοντας μια ανώδυνη πλέον βάδιση που αλλάζει τελείως την ποιότητα της ζωής του! 20 ημέρες μετεγχειρητικά προσέρχεται για αφαίρεση ραμμάτων πλήρως ανεξάρτητος έχοντας ανακτήσει μια εντελώς φυσιολογική λειτουργικότητα! Άδεια ασθενούς για προβολή στο διαδίκτυο!

Δείτε το video

Τμήμα Ισχίου & Γόνατος, Metropolitan General
Τηλ 6972802458 – 2106106292 – www.roidisnt.gr

Είστε Υποψήφιος για Αρθροπλαστική Ισχίου?

Συμπληρώστε ένα αξιόπιστο ερωτηματολόγιο εκτίμησης της λειτουργίας του Ισχίου, για να μάθετε την βαθμολογία σας και ποια είναι η πιο κατάλληλη θεραπεία για εσάς. Το καλύτερο σκορ είναι 48 και το χειρότερο σκορ είναι 0.
Συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο και εφόσον έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία σας, θα δείτε την βαθμολογία σας.
Αν η βαθμολογία σας είναι μικρότερη από 30, μπορεί να και εσείς ένας υποψήφιος/α για χειρουργική επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής Ισχίου